تور گردشگری

۳۴ مطلب در آبان ۱۳۹۶ ثبت شده است

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

 


مهاجرت به کانادا وآمریکا اقامت و ویزای توریستی کانادا و آمریکا،سرمایه گذاری کبک و تحصیلی
به دنبال یک تغییر و جهش بزرگ در زندگی هستید؟ شاید مهاجرت به یک کشور دیگر چیزی است که دنبالش می گردید. وکلای موسسه مهاجرتی ویستا، مشاورینی کارآمد هستند که در این امر همراه با شما خواهند بود. موسسه مهاجرتی ویستا آریان ایرانیان با بیش از ۱۰ سال سابقه در امر مهاجرت و اخذ ویزای تضمینی و بورسیه تحصیلی ، می تواند یاری گری مطمئن برای شما باشد تا با خیال راحت در مورد مهاجرت به کانادا و مهاجرت به کشورهایی مثل کانادا و آمریکا و انواع ویزا های تحصیلی و سرمایه گذاری در کانادا و آمریکا تصمیم گیری کنید.
مهاجرت به کانادا ، اخذ ویزای مولتیپل کانادا ، سرمایه گذاری کبک و دریافت بورسیه تحصیلی از دانشگاه های معتبر کانادا و آمریکا و جهان از جمله تخصص های وکلای مهاجرتی ویستا است. هم چنین اگر قصد کار در کانادا یا آمریکا را دارید و یا مهاجرت به کانادا را دارید ، یا حتی دوست دارید در خارج از کشور به ادامه تحصیل بپردازید، کافی است که با ما در تماس باشید.

مهاجرت به کانادا

 

 

۲۹ آبان ۹۶ ، ۲۰:۱۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نشنال جئوگرافیک فارسی نشنال جئوگرافیک فارسی

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

 


مهاجرت به کانادا وآمریکا اقامت و ویزای توریستی کانادا و آمریکا،سرمایه گذاری کبک و تحصیلی
به دنبال یک تغییر و جهش بزرگ در زندگی هستید؟ شاید مهاجرت به یک کشور دیگر چیزی است که دنبالش می گردید. وکلای موسسه مهاجرتی ویستا، مشاورینی کارآمد هستند که در این امر همراه با شما خواهند بود. موسسه مهاجرتی ویستا آریان ایرانیان با بیش از ۱۰ سال سابقه در امر مهاجرت و اخذ ویزای تضمینی و بورسیه تحصیلی ، می تواند یاری گری مطمئن برای شما باشد تا با خیال راحت در مورد مهاجرت به کانادا و مهاجرت به کشورهایی مثل کانادا و آمریکا و انواع ویزا های تحصیلی و سرمایه گذاری در کانادا و آمریکا تصمیم گیری کنید.
مهاجرت به کانادا ، اخذ ویزای مولتیپل کانادا ، سرمایه گذاری کبک و دریافت بورسیه تحصیلی از دانشگاه های معتبر کانادا و آمریکا و جهان از جمله تخصص های وکلای مهاجرتی ویستا است. هم چنین اگر قصد کار در کانادا یا آمریکا را دارید و یا مهاجرت به کانادا را دارید ، یا حتی دوست دارید در خارج از کشور به ادامه تحصیل بپردازید، کافی است که با ما در تماس باشید.

مهاجرت به کانادا

 

 

۲۹ آبان ۹۶ ، ۲۰:۱۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نشنال جئوگرافیک فارسی نشنال جئوگرافیک فارسی

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن


طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

 

با توجه به اینکه الان در فصل پاییز قرار داریم و خرمالوهای بسیار آبدار و شیرین در این فصل در بازار به وفور وجود دارد میتوانید مربای خرمالو درست کنید و از طعم بینظیر این مربا لذت ببرید . در زیر طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص خرمالو را برای شما قرار داده ایم

طرز تهیه مربای خرمالو:

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

طرز تهیه مربای خرمالو

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

مربای خرمالو جز یکی از خوشمزه ترین و بهترین مرباهای صبحانه میباشد که خواص بسیار زیادی دارد و دارای خواص بسیار فراوانیست در ابتدا خرمالوهای رسیده را شسته و بعد از خشک شدن آن کاملا ریز خرد میکنیم و بعبارتی له میکنیم

خرمالوهای ریز شده را درون قابلمه ریخته و بر روی شعله گاز میگذاریم شکر را در فواص زمانی مشخص کم کم به مرباها اضافه میکنیم و با خرمالوها مخلوط میکنیم تا کاملا آب شود و با خرمالوها کاملا یکی شود

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

طرز تهیه مربای خرمالو

حال نوبت رسید به آبلیموی تازه بعد از اضافه کردن آبلیمو باز خرمالو را کاملا هم میزنیم تا با آبلیمو کاملا مخلوط شود حدود چهل دقیقه میگذاریم روی شعله متوسط با آب خود بپزد تا کاملا مخلوطمان جوش بیاید

بعد از اینکه خرمالو و مواد اضافه شده کاملا غلیظ شد اجازه دهید تا خنک شود. شیشه های زیبایی را انتخاب کنید و مرباهای خرمالو خنک شده را درون این شیشه ها میریزیم و درون یخچال بگذارید تا حراب نشود

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

طرز تهیه مربای خرمالو

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

مواد لازم برای مربا خرمالو :

 خرمالو تازه 850 گرم
شکر 500 گرم
 آب لیمو تازه 200 میلی لیتر

 

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

طرز تهیه مربای خرمالو

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

خواص خرمالوی پاییزی

خرمالو دارای خواص بسیار زیادی میباشد که یکی از بارزترین خواصش وجود ویتامین C در این میوه است که برای درمان خونریزی لثه میتوانید از این میوه استفاده نمایید و لثه هایتان را مستحکم کنید و همچنین برای زیبا سازی پوست مو و بدنتات میتوانید از این میوه استفاده کنید زیرا پوست را کاملا شفاف میسازد

بدلیل وجود پتاسیم و منیزیم فراوان در این میوه میتوانید از کلسترول و فشار خون پیشگیری کنسد و یک بدن بدور از بیماری داشته باشید ,خرمالو سرشار از پتاسیم منیزیم،ویتامین C,A میباشد که باعث هضم بهتر و بیشتر غذا میشود و باعث بالا رفتن سیستم ایمنی بدن شما میگردد

اگر مبتلا به اسهال هستید میتوانید از خرما استفاده کنید زیرا هم معده را تقویت میکند و هم برطرف کننده اسهال است ,اگر مبتلا به کم خونی و ومبتلا به بی اشتهایی هستید میتوانید روزی یک عدد خرما استفاه کنید

خرمالو طبعی گرم و تر دارو و دانه این میوه میتواند برای درمان سنگ کلیه و مثانه بسیار مفید باشد ,پکتین که یکی از فیبرهای محلول در آب میباشد و در خرما به وفور یافت میگردد و این مکتین باعث پایین آمدن چربی خونتان می گردد

اگر بطور مداوم سکسکه داشتید و بند نیامد میتوانید از خرمالو استفاده کنید و همزمان خدنریزی را برطرف میکند اگر مبتلا به بیماری بواسیر هستید میتوانید برای فرو نشاندن التهاب و ورم بواسیر از این میوه استفاده کنید

میتوانید از جوشانده کاسبرگ های خرمالو دارویی برای تیفوس و تیفوئید تان درست کنبد

طرز تهیه معجون مقوی با خرمالو
برای تهیه این معجون فوق العاده میتواتید یک عدد خرمالو با کمی آب لیموترش ،ماست،و عسل مخلوط نمایید و خوب هم بزنید.
شما میتوانید این معجون معجزه آسا را در صبح ناشتا میل کنید تا انرژی های زیاری را به بدنتان متقل نمایید

 

منبع : http://www.cafeirooni.com

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

۲۵ آبان ۹۶ ، ۱۰:۳۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نشنال جئوگرافیک فارسی نشنال جئوگرافیک فارسی

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن


طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

 

با توجه به اینکه الان در فصل پاییز قرار داریم و خرمالوهای بسیار آبدار و شیرین در این فصل در بازار به وفور وجود دارد میتوانید مربای خرمالو درست کنید و از طعم بینظیر این مربا لذت ببرید . در زیر طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص خرمالو را برای شما قرار داده ایم

طرز تهیه مربای خرمالو:

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

طرز تهیه مربای خرمالو

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

مربای خرمالو جز یکی از خوشمزه ترین و بهترین مرباهای صبحانه میباشد که خواص بسیار زیادی دارد و دارای خواص بسیار فراوانیست در ابتدا خرمالوهای رسیده را شسته و بعد از خشک شدن آن کاملا ریز خرد میکنیم و بعبارتی له میکنیم

خرمالوهای ریز شده را درون قابلمه ریخته و بر روی شعله گاز میگذاریم شکر را در فواص زمانی مشخص کم کم به مرباها اضافه میکنیم و با خرمالوها مخلوط میکنیم تا کاملا آب شود و با خرمالوها کاملا یکی شود

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

طرز تهیه مربای خرمالو

حال نوبت رسید به آبلیموی تازه بعد از اضافه کردن آبلیمو باز خرمالو را کاملا هم میزنیم تا با آبلیمو کاملا مخلوط شود حدود چهل دقیقه میگذاریم روی شعله متوسط با آب خود بپزد تا کاملا مخلوطمان جوش بیاید

بعد از اینکه خرمالو و مواد اضافه شده کاملا غلیظ شد اجازه دهید تا خنک شود. شیشه های زیبایی را انتخاب کنید و مرباهای خرمالو خنک شده را درون این شیشه ها میریزیم و درون یخچال بگذارید تا حراب نشود

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

طرز تهیه مربای خرمالو

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

مواد لازم برای مربا خرمالو :

 خرمالو تازه 850 گرم
شکر 500 گرم
 آب لیمو تازه 200 میلی لیتر

 

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

طرز تهیه مربای خرمالو

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

خواص خرمالوی پاییزی

خرمالو دارای خواص بسیار زیادی میباشد که یکی از بارزترین خواصش وجود ویتامین C در این میوه است که برای درمان خونریزی لثه میتوانید از این میوه استفاده نمایید و لثه هایتان را مستحکم کنید و همچنین برای زیبا سازی پوست مو و بدنتات میتوانید از این میوه استفاده کنید زیرا پوست را کاملا شفاف میسازد

بدلیل وجود پتاسیم و منیزیم فراوان در این میوه میتوانید از کلسترول و فشار خون پیشگیری کنسد و یک بدن بدور از بیماری داشته باشید ,خرمالو سرشار از پتاسیم منیزیم،ویتامین C,A میباشد که باعث هضم بهتر و بیشتر غذا میشود و باعث بالا رفتن سیستم ایمنی بدن شما میگردد

اگر مبتلا به اسهال هستید میتوانید از خرما استفاده کنید زیرا هم معده را تقویت میکند و هم برطرف کننده اسهال است ,اگر مبتلا به کم خونی و ومبتلا به بی اشتهایی هستید میتوانید روزی یک عدد خرما استفاه کنید

خرمالو طبعی گرم و تر دارو و دانه این میوه میتواند برای درمان سنگ کلیه و مثانه بسیار مفید باشد ,پکتین که یکی از فیبرهای محلول در آب میباشد و در خرما به وفور یافت میگردد و این مکتین باعث پایین آمدن چربی خونتان می گردد

اگر بطور مداوم سکسکه داشتید و بند نیامد میتوانید از خرمالو استفاده کنید و همزمان خدنریزی را برطرف میکند اگر مبتلا به بیماری بواسیر هستید میتوانید برای فرو نشاندن التهاب و ورم بواسیر از این میوه استفاده کنید

میتوانید از جوشانده کاسبرگ های خرمالو دارویی برای تیفوس و تیفوئید تان درست کنبد

طرز تهیه معجون مقوی با خرمالو
برای تهیه این معجون فوق العاده میتواتید یک عدد خرمالو با کمی آب لیموترش ،ماست،و عسل مخلوط نمایید و خوب هم بزنید.
شما میتوانید این معجون معجزه آسا را در صبح ناشتا میل کنید تا انرژی های زیاری را به بدنتان متقل نمایید

 

منبع : http://www.cafeirooni.com

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

۲۵ آبان ۹۶ ، ۱۰:۳۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نشنال جئوگرافیک فارسی نشنال جئوگرافیک فارسی

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی


 

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان که یک غذای بسیار عالی و خوشمزه میباشد و طرز پخت تقریبا راحتی دارد امیدوارم که از طعم این غذای نسبتا جدید لذت ببرید

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان :

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی


 

برای طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان در ابتدا باید سویا را در آب یا شیر بخیسانیم حالا بسراغ بادمجان ها میرویم آنها را پوست گرفته و سپس خرد میکنیم و برای از بین بردن تلخی آن بادمجان ها را در محلول آب و نمک قرار میدهیم

 

پیاز را ریز خرد کرده و سپس تفت میدهیم و سرخ میکنیم بعد از طلایی رنگ شدن پیاز ادویه و فلفل را اضافه مینماییم . بعد از گذشت یکساعت بادمجان ها در درون آبکش ریخته و میشوییم و  بعد از خشک شدن بادمجان ها آنها را درون پیاز سرخ شده میریزیم و تا زمانی تفت دهید که کاملا رنگ آن عوض گردد

 

سویا را درون یک آبکش میریزیم تا آب آن کاملا برود و خشک شود و سپس آنرا به موادمان اضافه مینماییم تا ر.غن کاملا جذب سویا گردد اگرمیخواهید که به مقدار زیادی روغن درون ظرفتان نریزید میتوانید یک عدد گوجه را رنده کنید و به موادتان اضافه نمایید و خوب موادتان را هم بزنید

.فلفل های حلقه حلقه شده را با سیر له شده به موادمان می افزاییم و بعد از اینکه آب موادمان کاملا گرفته شد یک استکان آب جوش به موادمان اضافه مینماییم و درب ماهیتابه را می گذاریم تا مواد کاملا پخته شود و این پخت باید با حرارت پایین انجام گیرد

 

یک عدد نان تست را با موادی که تهیه کرده ایم پر میکنیم و بنا به میل خودتان میتوانید یک ورقه پنیر روی موادمان قرار دهیم و بهتر است برای خوش طعم شدن اسنکها از فلفل های ریز خرد شده استفاده کنید و سپس یک نان تست دیگر روی موادمان قرار میدهیم

 

در این مرحله نیاز به یک دستگاه ساندویچ ساز داریم و باید اسنک ها را به مدت 5 دقیقه درون دستگاه قرار دهیم تا آماده شود برای خوشمزه تر شدن این اسنک میتوانید از سس خردل استفاده کنید

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی

طرز تهیه سس خردل :

سس خردل – 2 قاشق غذا خوری
سرکه قرمز – 1 قاشق غذا خوری
ماست – 1 قاشق غذا خوری
آبلیمو – 1 قاشق غذا خوری
شکر – 1 قاشق چایخوری

این سس کار خاصی ندارد کافیست مواد بالا را با سس خردل مخلوط کنیم و با اسنک ها سرو کنیم

سعی کنید که مواد میانی اسنک را زیاد حجیم نگذارید زیر با گذاشتن اسنک ها درون دستگاه ساندویچ ساز مواد از گوشه وکنار اسنک مطمئنا بیرون خواهد زد و بهترین کار این است که از کناره ها 1 سانت جایخالی بگذاریم

برای خوشمزه و یکدست شدن اسنک ها بهتر است که هر دو طرف اسنک ها را با کره ذوب شده و پنیر تست پرکنیم

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی


 

منبع : http://www.4coffee.ir

 

۲۵ آبان ۹۶ ، ۱۰:۲۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نشنال جئوگرافیک فارسی نشنال جئوگرافیک فارسی

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی


 

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان که یک غذای بسیار عالی و خوشمزه میباشد و طرز پخت تقریبا راحتی دارد امیدوارم که از طعم این غذای نسبتا جدید لذت ببرید

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان :

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی


 

برای طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان در ابتدا باید سویا را در آب یا شیر بخیسانیم حالا بسراغ بادمجان ها میرویم آنها را پوست گرفته و سپس خرد میکنیم و برای از بین بردن تلخی آن بادمجان ها را در محلول آب و نمک قرار میدهیم

 

پیاز را ریز خرد کرده و سپس تفت میدهیم و سرخ میکنیم بعد از طلایی رنگ شدن پیاز ادویه و فلفل را اضافه مینماییم . بعد از گذشت یکساعت بادمجان ها در درون آبکش ریخته و میشوییم و  بعد از خشک شدن بادمجان ها آنها را درون پیاز سرخ شده میریزیم و تا زمانی تفت دهید که کاملا رنگ آن عوض گردد

 

سویا را درون یک آبکش میریزیم تا آب آن کاملا برود و خشک شود و سپس آنرا به موادمان اضافه مینماییم تا ر.غن کاملا جذب سویا گردد اگرمیخواهید که به مقدار زیادی روغن درون ظرفتان نریزید میتوانید یک عدد گوجه را رنده کنید و به موادتان اضافه نمایید و خوب موادتان را هم بزنید

.فلفل های حلقه حلقه شده را با سیر له شده به موادمان می افزاییم و بعد از اینکه آب موادمان کاملا گرفته شد یک استکان آب جوش به موادمان اضافه مینماییم و درب ماهیتابه را می گذاریم تا مواد کاملا پخته شود و این پخت باید با حرارت پایین انجام گیرد

 

یک عدد نان تست را با موادی که تهیه کرده ایم پر میکنیم و بنا به میل خودتان میتوانید یک ورقه پنیر روی موادمان قرار دهیم و بهتر است برای خوش طعم شدن اسنکها از فلفل های ریز خرد شده استفاده کنید و سپس یک نان تست دیگر روی موادمان قرار میدهیم

 

در این مرحله نیاز به یک دستگاه ساندویچ ساز داریم و باید اسنک ها را به مدت 5 دقیقه درون دستگاه قرار دهیم تا آماده شود برای خوشمزه تر شدن این اسنک میتوانید از سس خردل استفاده کنید

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی

طرز تهیه سس خردل :

سس خردل – 2 قاشق غذا خوری
سرکه قرمز – 1 قاشق غذا خوری
ماست – 1 قاشق غذا خوری
آبلیمو – 1 قاشق غذا خوری
شکر – 1 قاشق چایخوری

این سس کار خاصی ندارد کافیست مواد بالا را با سس خردل مخلوط کنیم و با اسنک ها سرو کنیم

سعی کنید که مواد میانی اسنک را زیاد حجیم نگذارید زیر با گذاشتن اسنک ها درون دستگاه ساندویچ ساز مواد از گوشه وکنار اسنک مطمئنا بیرون خواهد زد و بهترین کار این است که از کناره ها 1 سانت جایخالی بگذاریم

برای خوشمزه و یکدست شدن اسنک ها بهتر است که هر دو طرف اسنک ها را با کره ذوب شده و پنیر تست پرکنیم

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی


 

منبع : http://www.4coffee.ir

 

۲۵ آبان ۹۶ ، ۱۰:۲۷ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نشنال جئوگرافیک فارسی نشنال جئوگرافیک فارسی

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

 

قورمه سبزی یکی از خوشمزه ترین غذاهای بسیار خوشمزه ایرانیست که معمولا در همه مهمانی های ایرانی سرو میگردد در زیر طرز تهیه قورمه سبزی آذری را برای شما قرار داده ایم

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

طرز تهیه قورمه سبزی آذری

در ابتدا تعریفی از قورماق میکنیم قورماق نوعی سرخ کردن میباشد که در آن از هیچگونه روغنی استفاده نمیگردد.

قورمه چیست؟

قورمه به گوشتی گفته میشود که از هیچگونه روغنی در آن استفاده نمیشود و با چربی خود این گوشت را سرخ میکنیم قورمه در قدیم در آذربایجان رواج بسیار زیادی داشته و این نوع گوشت در اکثر غذاها استفاده نمیگردد و معروف ترین نوع آن شوربای قورمه و قورمه سبزی میباشد

این نوع سرخ کردن گوشت بسیار مشکل میباشد و بسیار زیاد وقت گیر است با گذشت سالیان دور روش پخت قورمه سبزی بسیار متغییر میباشد و تغییرات بسیار زیادی را شامل شده است و تمامی نقاط کشور را شامل میشود

و در همه جای کشور روش پخت قورمه سبزی بسیار متفاوت می گردد و حتی نوع سبزیجات و چاشنی که در این قورمه استفاده میشود و با هم متفاوت است

مواد لازم برای قورمه سبزی آذری :

لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز (ترجیحا لوبیا چیتی) یک پیمانه
 سبزی خرد شده شامل دو سهم تره و یک سهم جعفری: تقریبا ۵۰۰ گرم
پودر شنبلیله  دو قاشق غذاخوری
 گوشت ران گوسفند یا راسته گوساله  ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
روغن ، نمک و زعفران مقداری

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

طرز تهیه قرمه سبزی تبریزی:

برای طرز تهیه قورمه سبزی تبریزی در ابتدا باید لوبیا را یک ساعت قبل از پخت آنرا خیس بدهیم تا نفخ آن کاملا از بین ببرد سبزی را باید بشوییم و خشک میکنیم و پس از آن ریز خرد میکنیم و در مقداری روغن تفت داده و سپس آنرا سرخ میکنیم

زمانیکه سبزی را زیاد تفت دهیم و سرخ کنیم رنگ آن بسیار تیره میگردد و ویتامین آن بسیار کاهش پیدا میکند برای پخت خورش در ابتدا پیاز را کاملا ریز خرد میکنیم و تفت میدهیم و سرخ میکنیم پس از سرخ کردن پیاز گوشت را به آن اضافه مینماییم تا رنگش کاملا تغییر کند و بستگی به میل شما دارد که تا چه میزان گوشت را سرخ کنید

حالا نوبت به لوبیا میرسد که باید آب آنرا کاملا خالی کنید و داخل سبزی بریزید و لیمو عمانیتان را سوراخ سوراخ نمایید و درون ظرفتان بریزید و حدودا چهار لیوان آب جوش به آن بیفزاییم و باید حرارت گاز را زیاد میکنیم تا بجوش بیاید و بعد از جوش آمدن آنرا کم میکنیم تا در زمان پخت آب آن کاهش پیدا میکند و اگر آب آن کم باشد میتوانید به آن آب اضافه نمایید

زمانیکه گوشت و لوبیاهایتان نیمپز شد میتوانید نمک و زعفران را به آن اضافه نماییدو بگذارید تا خورش تان جا بیفتد اجازه دهید که زمان پخت خورش بیشتر شود و هرچه زمان پخت بیشتر باشد روغن بیشتری پس میدهد و در عوض خواص آن کاهش پیدا میکند

اگر طعم و مزه زعفران را دوست ندارید میتوانید آن را حذف کنید ولی بهتر است این کار را انجام ندهید زیرا با زعفران طعم آن فوق العاده میگردد

توصیه ما به شما این است که اگر شنبلیله تازه در دسترستان بود میتوانید بجای شنبلیله خشک از شنبلیله تازه استفاده کنید میتوانید به ازای نیم کلو سبزی خورشی از 100 گرم شنبلیله تازه استفاده نمایید و با خرد کردن شنبلیله با همان سبزی خورشی سرخش کنید تا طعم آنرا بخود بگیرد ولی معمولا آذری های عزیز به هیچ عنوان طعم شنبلیله را نمیپسندند بنابراین میتوانند آنرا حذف کنند

.معمولا آذری ها در سبزی خورششان تنها از جعفری و تره استفاده میکنند ولی در سایر مناطق از گشنیز و اسفناج هم در سبزی خورشی استفاده میشود

 

منبع : http://cafedaran.com

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی


۲۵ آبان ۹۶ ، ۱۰:۲۷ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نشنال جئوگرافیک فارسی نشنال جئوگرافیک فارسی

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

 

قورمه سبزی یکی از خوشمزه ترین غذاهای بسیار خوشمزه ایرانیست که معمولا در همه مهمانی های ایرانی سرو میگردد در زیر طرز تهیه قورمه سبزی آذری را برای شما قرار داده ایم

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

طرز تهیه قورمه سبزی آذری

در ابتدا تعریفی از قورماق میکنیم قورماق نوعی سرخ کردن میباشد که در آن از هیچگونه روغنی استفاده نمیگردد.

قورمه چیست؟

قورمه به گوشتی گفته میشود که از هیچگونه روغنی در آن استفاده نمیشود و با چربی خود این گوشت را سرخ میکنیم قورمه در قدیم در آذربایجان رواج بسیار زیادی داشته و این نوع گوشت در اکثر غذاها استفاده نمیگردد و معروف ترین نوع آن شوربای قورمه و قورمه سبزی میباشد

این نوع سرخ کردن گوشت بسیار مشکل میباشد و بسیار زیاد وقت گیر است با گذشت سالیان دور روش پخت قورمه سبزی بسیار متغییر میباشد و تغییرات بسیار زیادی را شامل شده است و تمامی نقاط کشور را شامل میشود

و در همه جای کشور روش پخت قورمه سبزی بسیار متفاوت می گردد و حتی نوع سبزیجات و چاشنی که در این قورمه استفاده میشود و با هم متفاوت است

مواد لازم برای قورمه سبزی آذری :

لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز (ترجیحا لوبیا چیتی) یک پیمانه
 سبزی خرد شده شامل دو سهم تره و یک سهم جعفری: تقریبا ۵۰۰ گرم
پودر شنبلیله  دو قاشق غذاخوری
 گوشت ران گوسفند یا راسته گوساله  ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
روغن ، نمک و زعفران مقداری

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

طرز تهیه قرمه سبزی تبریزی:

برای طرز تهیه قورمه سبزی تبریزی در ابتدا باید لوبیا را یک ساعت قبل از پخت آنرا خیس بدهیم تا نفخ آن کاملا از بین ببرد سبزی را باید بشوییم و خشک میکنیم و پس از آن ریز خرد میکنیم و در مقداری روغن تفت داده و سپس آنرا سرخ میکنیم

زمانیکه سبزی را زیاد تفت دهیم و سرخ کنیم رنگ آن بسیار تیره میگردد و ویتامین آن بسیار کاهش پیدا میکند برای پخت خورش در ابتدا پیاز را کاملا ریز خرد میکنیم و تفت میدهیم و سرخ میکنیم پس از سرخ کردن پیاز گوشت را به آن اضافه مینماییم تا رنگش کاملا تغییر کند و بستگی به میل شما دارد که تا چه میزان گوشت را سرخ کنید

حالا نوبت به لوبیا میرسد که باید آب آنرا کاملا خالی کنید و داخل سبزی بریزید و لیمو عمانیتان را سوراخ سوراخ نمایید و درون ظرفتان بریزید و حدودا چهار لیوان آب جوش به آن بیفزاییم و باید حرارت گاز را زیاد میکنیم تا بجوش بیاید و بعد از جوش آمدن آنرا کم میکنیم تا در زمان پخت آب آن کاهش پیدا میکند و اگر آب آن کم باشد میتوانید به آن آب اضافه نمایید

زمانیکه گوشت و لوبیاهایتان نیمپز شد میتوانید نمک و زعفران را به آن اضافه نماییدو بگذارید تا خورش تان جا بیفتد اجازه دهید که زمان پخت خورش بیشتر شود و هرچه زمان پخت بیشتر باشد روغن بیشتری پس میدهد و در عوض خواص آن کاهش پیدا میکند

اگر طعم و مزه زعفران را دوست ندارید میتوانید آن را حذف کنید ولی بهتر است این کار را انجام ندهید زیرا با زعفران طعم آن فوق العاده میگردد

توصیه ما به شما این است که اگر شنبلیله تازه در دسترستان بود میتوانید بجای شنبلیله خشک از شنبلیله تازه استفاده کنید میتوانید به ازای نیم کلو سبزی خورشی از 100 گرم شنبلیله تازه استفاده نمایید و با خرد کردن شنبلیله با همان سبزی خورشی سرخش کنید تا طعم آنرا بخود بگیرد ولی معمولا آذری های عزیز به هیچ عنوان طعم شنبلیله را نمیپسندند بنابراین میتوانند آنرا حذف کنند

.معمولا آذری ها در سبزی خورششان تنها از جعفری و تره استفاده میکنند ولی در سایر مناطق از گشنیز و اسفناج هم در سبزی خورشی استفاده میشود

 

منبع : http://cafedaran.com

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی


۲۵ آبان ۹۶ ، ۱۰:۲۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نشنال جئوگرافیک فارسی نشنال جئوگرافیک فارسی

طرز تهیه ته چین بدون تخم مرغ در فر


طرز تهیه ته چین بدون تخم مرغ در فر

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه ته چین بدون تخم مرغ . شاید در نگاه اول کمی برایتان عجیب باشد که آیا ته چین بدون تخم مرغ ته چین است یا خیر و چگونه ممکن است بدون تخم مرغ ته چین درست کنیم .

 

طرز تهیه ته چین بدون تخم مرغ :

طرز تهیه ته چین بدون تخم مرغ در فر

طرز تهیه ته چین بدون تخم مرغ در فر

طرز تهیه ته چین بدون تخم مرغ در فر

ته چین یکی از غذاهایی میباشد که طرفداران بسیار زیادی دارد و اگر میخواهید ته چینتان را از بوی تخم مرغ نجات دهید دیگر ضخم مرغ را درون آن نریزید

در ابتدا باید مرغ را با یک و نیم لیتر آب بپزید و اگرکفی بر روی آن بوجود آمد آنرا بگیرید تا مرغتان بد رنگ نشود و سپس زردچوبه و یک عدد پیاز بزرگ و چند عدد سیر و ساقه کرفس و هویج بهمراه چوب دارچین به مرغتان اضافه کنید تا بوی آن کاملا گرفته شود و تا زمانی مرحله پخت را انجام میدهیم که یک لیوان آب مرغ اضافه بیاید.

بعد از پخت مرغ آنرا بیرون می آوریم و استخوان هایش را میکشیم و تکه های آنرا کاملا ریز میکنیم حالا نوبت به مواد میانی ته چین میرسد ماست چربمان را کمی نمک ،زعفران،فلفل قرمز و پودر خردل را به ماست اضافه مینماییم و مرغ ها را نیز درون این مواد قرار داده ایم تا طعم مرغ کاملا تغییر کند و خوشمزه تر شود

نصف دیگر ماست را با همین ادویه ها مزه دار میکنیم و خوشبو میکنیم و همچنین برنجتان را با یک قاشق زردچوبه دانه دار میکنیم تا بجوشد و دانه آنرا کاملا باید زنده باشد تا برداریم و باید آنرا با کمی آب ولرم بشوییم بعد از آب ولرم باید از آب سرد استفاده کنید تا دانه اش بلندتر شود و در این مرحله باید برنج را با ماست مخلوط کنیم بهمراه مقداری روغن مایع که با آن مخلوط میکنیم

 

کف قابلمه و یک ماهیتابه ته گود را پیدا میکنیم و نصف لیوان روغن را درون ظرفمان ریخته و سپس نصف برنج را توی ظرف ریخته و آن را کاملا صاف میکنیم و سپس زعفران را روی برنج میپاشیم تا خوش رنگ و خوش عطر گردد و سپس روی آنرا مرغ میچینیم و خلال بادام را روی مرغها تا تمام سطح آنرا کامل بپوشاند و دو مرتبه مابقی برنج و زعفران را اضافه مینماییم

 

برای اینکه بخار به تمامی جای برنج منتقل شود با قاشق تمام جای آنرا سوراخ میکنیم و در آخر کار نصف لیوان آب مرغ و نصف لیوان روغن مایع و کره را روی برنج میپاشیم.

 

روی قابلمان را کامل با فویل می پوشانیم و درون فر میگذاریم و با حرارت بالا بمدت زمان نیم ساعت و سپس حرارت را کم میکنیم برای زمان یکساعت ولی اگر خواستید که آنرا روی گاز درست کنید به مدت زمان ده دقیقه شعله را زیاد کنید و سپس شعله را کم کنید تا حسابی ته چینتان جا بیفتد و خوشمزه شود

طرز تهیه ته چین بدون تخم مرغ در فر

مواد لازم برای ته چین مرغ بدون خم مرغ :

روغن و کره به میزان لازم
 برنج  4 پیمانه
 زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم
 خلال بادام  50 گرم
ماست چکیده ترجیحا ترش نیم کیلوگرم
مرغ متوسط یک عدد

امیدوارم که از طرز تهیه ته چین مرغ بدون تخم مرغ لذت ببرید و بتوانید آنرا بدون هیج سختی این غذای بسیار خوشمزه را تهیه کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

منبع : http://www.irancafe.org

 

 

۲۳ آبان ۹۶ ، ۰۸:۴۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نشنال جئوگرافیک فارسی نشنال جئوگرافیک فارسی

لقمه اسفناج همراه با نحوه ی درست کردن و طبخ دادن آن


لقمه اسفناج همراه با نحوه ی درست کردن و طبخ دادن آن

لقمه اسفناج یکی از خوشمزه ترین غذاهای موجود می باشد که از نظر طعم و مزه و خاصیت درجه یک می باشد. سایت کافه داران درباره ی درست کردن لقمه اسفناج و خواص اسفناج مطلب جامع و کاملی را در اختیار شما قرار داده است. پس شما هم سعی کنید این غذای عالی را در منوی غذایی و آشپزی خود قرار دهید تا همیشه سالم و سلامت باشید.

لقمه اسفناج

طرز تهیه لقمه اسفناج خوشمزه

مواد لازم برای لقمه اسفناج

ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام ……………………..یک پیمانه

سرکه ……………………..یک قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ ……………………..یک عدد
بیکینگ‌پودر…………………….. ۱/۴قاشق چایخوری
نمک و فلفل و آرد سفید به میزان لازم
مواد لازم میانی
اسفناج ……………………..۵۰۰ گرم
پیاز…………………….. یک عدد
پنیر سفید…………………….. ۵۰ گرم
کره ……………………..یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ……………………..به میزان لازم

طرز تهیه لقمه اسفناج

پیاز را خرد کرده و با کره تفت دهید تا نرم شود. اسفناج‌های خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را ریخته و با هم مخلوط کنید و آرد سفید را تا زمانی که خمیر یک‌دستی شود

و به دست نچسبد اضافه نمایید. خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

اسفناج

خواص اسفناج

لقمه اسفناج همراه با نحوه ی درست کردن و طبخ دادن آن

خواص اسفناج بسیار گسترده و بی شمار است اما به طور خلاصه و مفید برخی از این خواص شامل:اسفناج به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی ویتامین B3 داروی مهمی برای برطرف کردن بیماری پلاگر است . بیماری پلاگر یک نوع بیماری است که بعلت کمبود ویتامین B3 در بدن تولید می شود و نشانه های آن ضعف بدن ، تشنج ، اختلال در دستگاه هاضمه و بوجود آمدن لکه های قرمز روی بدن است .

برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران کمی سرد است و برخی عقیده دارند که متعادل است یعنی نه سرد است و نه گرم .برگ اسفناج خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت – غنی ویتامین A ، B3، C و آهن و پتاسیم می باشد .بدن را قلیایی می کند .خنک کننده است و برای پائین آوردن تب مفید است .ورم روده کوچک را رفع می کند و برای ورم ریه مفید است .

ملین است و یبوست را برطرف می کند .اسفناج برای لاغر شدن و وزن کم کردن مفید است .اسفناج بدلیل داشتن ماده ای بنام اسپیناسین هضم غذا را تسریع می کند . این ماده باعث تحریک معده و ازدیاد ترشحات آن می شود .افزایش ذخایر آهن با مصرف اسفناج ایده مناسبی است به ویژه به این دلیل که در مقایسه با گوشت قرمز منبع شناخته شده ای از آهن است.

خوردن اسفناج در رفع تشنگی موثر است و از زمان های قدیم برای از بین بردن ورم و درد گلو توصیه شده است .برای رفع سرفه های خشک برگ اسفناج را با جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و بخورید .آش اسفناج با گشنیز برای سردردهایی که ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی است مفید می باشد و اگر آش اسفناج را با آب لیمو و سماق و یا آب غوره بخورید سردردهای ناشی از اختلال کیسه صفرا را برطرف می کند .

اسفناج به علت داشتن اگزالات برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگهای کلیه و مثانه مناسب نیست ضمنا آنهایی که سرد مزاج هستند باید اسفناج را با ادویه گرم نظیر زنجبیل و هل میل نمایند.خوردن اسفناج از سرطان جلوگیری می کند مخصوصا در افرادی که الکل و سیگار مصرف می کنند .اسفناج در پیشگیری از سرطانهای روده بزرگ ، معده ، پروستات ، حنجره و رحم موثر است .

اسفناج کلسترول خون را پائین می آورد و روده بزرگ را تمیز می کند .ترشحات لوزالمعده را افزایش می دهد .اسفناح سبزی مفید برای تقویت اعصاب است و رماتیسم و نقرس را درمان می کند .برای زیاد کردن شیر در مادران شیر ده موثر است .سابقاً نوعی شربت از اسفناج تهیه می شد که در معالجه خونریزیها و کم خونی از آن استفاده می کردند .

مصرف اسفناج می تواند در لطافت پوست نقش بسزایی داشته باشد.اسفناج همچنین دارای انرژی بسیار پایینی است؛ به طوری که هر 100 گرم آن حاوی 10 کیلوکالری انرژی است. میزان فیبر خوراکی آن نیز 8.5 گرم در هر 100 گرم است که هم فیبر محلول و نامحلول دارد، بنابراین می تواند برای افراد با قند و چربی بالا مناسب باشد.تخم اسفناج ملین و خنک کننده است و برای برطرف کردن ورم کبد و یرقان مفید است .

گردآورنده: www.cafedaran.com

۲۳ آبان ۹۶ ، ۰۸:۴۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نشنال جئوگرافیک فارسی نشنال جئوگرافیک فارسی